25 de febr. 2013

Resultats de la jornada

Els resultats dels partits de lliga, dels equips del Ràpid Santa Coloma, d'aquest últim cap de setmana del mes de febrer han estat els següents:

Maria Ward- 1  Benjamí- 3
Crònica: Partit suspès quan només es portaven 15 de minuts de joc degut a la pluja.

Aleví  -descans-

Estel Vallseca- 10  Infantil- 1
Crònica: El conjunt de Paco es va enfrontar al segon classificat de la lliga, l'Estel Vallseca.

Cadet Femení  -descans-

Cadet B- 1   Futsal Arenys de Mar- 3
Crònica: L'esquadra de Xavito va perdre l'oportunitat de pujar fins a la vuitena posició. Al descans, el resultat era de 0-2.

Vall de Tenes CF Sala- 2   Cadet A- 3
Crònica: Els jugadors de Matons van tornar a guanyar per la mínima davant d'un equip situat a la mitja tabla de la lliga. La propera setmana jugaran a domicili, aquesta vegada a Teià.

Juvenil Femení  vs  L'Hospitalet Bellsport
Crònica: Les noies de Musta van perdre davant del tercer classificat. A la mitja part el resultat era de 0-2.

Juvenil B- 5   Arenys Munt Club Futbol Sala- 7
Crònica: El conjunt de Juanjo i Felipe va desaprofitar un 4-0 a favor. A la segona part, i en només 15 minuts, van encaixar un total de 6 gols que van fer pujar el 5-7 definitiu. En el següent partit viatjaran fins a Teià on estan obligats a guanyar si volen sortir de la part baixa de la classificació.

Juvenil A- 3   Futsal Mataró C.E.- 6
Crònica: Al minut 6 de la primera part el conjunt de Santi perdia ja per 0-4 davant del líder de la categoria. La propera jornada s'enfrontarà a Les Corts Ubae, un rival directe en la lluita per mantenir la categoria.

Montsant F.S.- 1  Sènior Femení- 2
Crònica: Tot i anar perdent per 1-0, les jugadores de Miguel Àngel van saber donar la volta al marcador i es van acabar imposar per 1-2 gràcies a gols de Lorena i Jenifer.

Mampar Bruc FS- 4   Sènior B- 3
Crònica: Els homes de David van perdre una oportunitat d'or davant d'un rival directe per mantenir la categoria. A la mitja part el resultat era de 2-3.