4 de febr. 2013

Resultats de la jornada

Els resultats dels partits de lliga d'aquest cap de setmana han estat els següents:

Iris Sol Casagemes- 0   Benjamí- 8
Crònica: Els més petits del club van jugar un excel.lent matx i van aconseguir la victòria per 0 gols a 8 davant del conjunt badaloní. Amb aquest resultat es situen a la segona plaça del campionat de lliga.

Aleví  vs  Cornellà CFS

Cadet Femení- 6   Celestí Bellera- 0
Crònica: Els visitants no es van presentar al Poliesportiu la Bastida per la qual cosa l'equip de Judit i Amalia van aconseguir els tres punts.

Sènior A- 2   Marfil Santa Coloma- 5
Crònica: L'esquadra de Xavi no va poder emportar-se els tres punts en el derbi colomenc de la jornada. Al minut 5 ja perdia per 0-1, i van arribar al descans amb el resultat de 0--2. A la segona meitat, i en un inici espectacular, van aconseguir empatar a 2 però, poc després, el conjunt d'Òscar Redondo va tornar a adelantar-se al marcador gràcies a dos xuts desde fora de l'àrea.
Ja en el tram final Manu va ser expulsat en una excesiva targeta vermella al igual que l'entrenador local Xavi després de reclamar als arbitres que xiulessin d'una forma molt rigurosa al conjunt del Ràpid Santa Coloma