4 de març 2013

Resultats de la jornada

Els resultats dels partits de lliga d'aquest cap de setmana dels equips del Ràpid Santa Coloma han estat els següents:

Benjamí- 15  CEIP Margarida Xirgu- 0
Crònica: Nova victòria del conjunt d'Òscar i Arturo que a la mitja part ja dominava per 8-0. La propera jornada visitarà la pista de l'Assumpció, el líder de la competició i que es situa a només tres punts del conjunt colomenc.

Barceloneta A.E.- 4    Aleví- 2
Crònica: A falta de déu minuts pel final el resultat era de 2-2. El proper partit es veuran les cares amb el líder de la categoria, l'Arrels FS.

Infantil  -suspès-

Cadet Femení  -suspès-

Cadet B-1    Club Atlètic Català F.S- 5
Crònica: Mal partit dels jugadors de Xavito on al descans ja perdia per 0-2. La propera jornada visitaran el Poliesportiu Nou per enfrontar-se a la Unión Las Palmas.

Teià Futbol Cinc- 1  Cadet A- 3
Crònica: Marc Matons, entrenador del Cadet, va senyalar que va ser "un partit 100% dominat per nosaltres i vam cometre alguna errada en els pases, fet que va propiciar que tinguessin fins a tres ocasions a la primera part". Quan restaven 10 minuts pel final el resultat era de 0-3.

Les Corts Ubae- 10   Juvenil Femení- 0
Crònica: A la mitja part el resultat era de 8-0. Debut de Sandra a la banqueta del Juvenil Femení davant del líder de la competició, les Corts Ubae.

Teià Futbol Cinc- 3  Juvenil B- 5
Crònica: Els jugadors de Juanjo van aconseguir una victòria molt important i es situen només a tres punts de sortir de les posicions de descens.

Juvenil A  -suspès-

AECS l'Hospitalet- 0   Sènior Femení- 3
Crònica: Les jugadores de Miguel Àngel van guanyar comodament i ja acumulen dues victòries conseqütives. Amb aquest resultat pugen fins a la desena posició.

Sang Culé- 9   Sènior B- 4
Crònica: Tot i ficar-se pel davant en el marcador al minut 1 de la primera part, el conjunt dirigit per David i Diego va perdre davant del quart classificat.