25 de març 2013

Resultats de la jornada

Els resultats dels partits de lliga que els equips del Ràpid Santa Coloma jugats aquest cap setmana han estat els següents:

Maria Ward- 2  Benjamí- 8
Crònica: Nova victòria dels jugadors de Joan davant del quart classificat del campionat. A la mitja part el resultat era de 1-5.

Infantil-2    CES Bosco Rocafort- 13
Crònica: Els conjunt de Ruben no va poder fer davant del colider de la competició. A la propera jornada es veuran les cares amb el Martorell FS, penúltim classificat.

Juvenil B- 6  AEFS Arrels- 2
Crònica: Victòria important de l'equip de Juanjo que els va situar a només tres punts de la salvació.

Alenha CE- 2   Juvenil Femení- 3
Crònica: Continua l'excel·lent ratxa de victòries de les noies entrenada per Sandra que les ha fet pujar fins a la sisena posició i a només 1 punt de la cinquena plaça.

Sènior Femení- 1  Arenys Munt CFS- 1
Crònica: Tot i començar perdent, el Sènior de Miguel Àngel va saber donar la volta al partit i ficar les tables al marcador. La propera jornada rebran a casa al Sant Andreu, setè classificat.

Sènior B-1   FS Montsant- 5
Crònica: L'esquadra de David i Paco continua en la mala ratxa de resultats i es situen com a "farolillo rojo" del campionat.

Sènior- 3   FS Esparreguera- 4
Crònica: El conjunt dirigit per Xavi i Miguel va perdre davant d'un rival directe per tal d'aconseguir la permanència. L'equip no han sumat cap punt dels últims 9 possibles i al minut 20 ja perdia per 0-2. Finalment, es va treure al porter-jugador amb el 2-3 al marcador.