19 de març 2013

Resultats de la jornada

Els resultats dels partits de lliga dels equips del FS Ràpid Santa Coloma d'aquest cap de setmana (15/03) han estat els següents:

Benjamí- 5  Maristes Champagnat- 5
Crònica: Tot i començar perdent, els jugadors de Joan van realitzar un gran partit que els consolida a les primeres posicions del campionat de lliga.

AE Penya Esplugues-3   Aleví- 6
Crònica: Excel.lent segona volta de l'equip de Toni on només ha perdut un partit i ha pujat fins a la setena posició del campionat.

FS Sant Joan de Vilassar- 3  Cadet A- 3
Crònica: El conjunt de Matons es va veure sorprès per un bon inici del Sant Joan i al minut deu perdia per 0-2. Tot i així, van tenir una bona capacitat de reacció i al minut sis de la segona part dominaven per 2-3. Finalment, el col·legiat va signar un inexistent doble penalt que va significar l'empat a 3.

Juvenil Femení- 3   FS La Unión Las Palmas- 2
Crònica: Continua la ratxa de l'entrenadora Sandra que acumula 2 victòries consecutives aquesta vegada en el derbi davant la Unión. A falta de 10 minuts pel final el resultat era de 3-0 a favor dels locals gràcies en part a dos gols de Judith.

CE FS Claret A-8   Juvenil B-5
Crònica: Els pupils de Juanjo van perdre davant del tercer classificat per un contundent per 8 a 5. La propera jornada es veuran les cares amb l'Arrels FS, equip situat a la mitja tabla.

Sant Julià- 6  Juvenil A- 6
Crònica: L'esquadra dirigida per Santi va poder salvar un punt en la seva sortida a Andorra després d'un final de partit molt polèmic on a falta de dos minuts pel final perdia per 6-3. A destacar, els 4 gols de Toni.

Les Corts Esportiu Futsal- 4   Sènior B- 1
Crònica: David i Paco van realitzar un bon plantejament del partit que els va fer que lluitessin de tu a tu davant el conjunt barceloní. A destacar l'actuació de Xavi, porter del Ràpid Santa Coloma que va salvar innumerables ocasions de gol.

CEFS Bar Mi Casa- 1   Sènior A- 0
Crònica: Amb aquest resultat el conjunt entrenat per Xavi continua en zona perillosa de la classificació després d'un partit marcat per la mala actuació arbitral que va escombrar cap a casa en gairebé totes les jugades.

EFS Ciutat de Mataró- 4  Sènior Femení- 2
Crònica: Les noies de Miguel Àngel no van poder continuar la seva ratxa de victòries davant del segon classificat del campionat. Tot i així, han sumat 9 punts dels últims 12 possibles.