13 de març 2013

Resultats de la jornada

Aquest cap de setmana els resultats dels partits de lliga del FS Ràpid Santa Coloma són els següents:

Sènior A- 1   F.S. Escola Pia- 5
Crònica: Els jugadors de Xavi i Miguel no van poder fer res davant del tercer classificat del campionat. A destacar, el debut de Josep Macarro, pitxitxi de l'equip la passada temporada.

Sènior Femení- 2   F.S. Pony's- 1
Crònica: Victòria sota la botzina del femení de Miguel Àngel davant del seu exconjunt. Les noies ja sumen 9 punts dels últims 9 possibles.

Sènior B-2  F.S. Estell Vallseca- 3
Crònica: L'esquadra de David va plantar cara al líder de la competició, l'Estell V. Amb aquest resultat, l'equip continua com a "farolillo rojo" de la classificació.

Juvenil A- 4   F.S. l'Hospitalet Bellsport- 5
Crònica: Mal final per a l'equip que dirigeix Santi on a falta de déu minuts pel final el resultat era de 4-4.

Juvenil B- 5  F.S. Cet 10- 5
Crònica: El conjunt de Juanjo i Felipe va deixar escapar la victòria davant d'un rival directe perque a falta de déu minuts pel final el marcador era de 3-5. A destacar, l'incorporació de nous jugadors que fa pensar que la salvació serà una realitat, doncs es troba a només 1 victòria.

Cadet Femení vs Futsal Arenys de Mar
Crònica: Primera victòria de l'entrenadora Sandra en el segon partit que es dirigeix com a entrenadora de les cadets.

Cadet A- 9   F.S. Palau Solità i Plegamans- 1
Crònica: Tot i començar perdent, els pupils de Matons jugar un gran partit i a la mitja part ja dominaven per 4-1. Aquesta setmana s'enfrontaran al Sant Joan de Vilassar. Qui es proclami campió tindrà moltes opcions de jugar a la Divisió d'Honor.

Infantil- 2   C.E. DMS Sarrià- 4
Crònica: Nova imatge dels Infantils amb un cos tècnic diferent i l'arriba de nous jugadors. Aquest resultat fa possible somiar amb l'esperança de la permanència.

Aleví- 2   A.E.F.S. Arrels- 10
Crònica: L'esquadra de Toni no va poder fer res davant els barcelonins, líders de la competició i amb més de 100 gols a favor. Amb aquest marcador es situen vuitens a la classificació.

Assumpció- 2   Benjamí-1
Crònica: Tot i l'excel.lent partit jugat, l'equip de Joan no va poder amb l'Assumpció, conjunt que encara no ha perdut cap partit a casa i que té a les seves un dels millors porters de la categoria. A la mitja part el resultat era de 0-1 gràcies a un gol de David.