8 d’abr. 2013

Resultats de la jornada

Els resultats dels partits dels equips del FS Ràpid Santa Coloma d'aquest cap de setmana (06/04/2013), han estat els següents:

Jungfrau- 1   Ràpid Santa Coloma- 4
Crònica: Tot i que David, el pitxixi de l'equip, estava lesionat i per tant no podia jugar davant els badalonins, el conjunt de Joan va saber imposar-se se amb claredat a la pista del quart classificat del campionat. A la mitja part el resultat era de 0-2.

Aleví -descans-

Infantil  vs  AE Martorell
Crònica: Els infantils, dirigits aquesta vegada per Diego Garcia, van sumar la primera victòria de la lliga i es situen a només 3 partits de la salvació de la categoria. Moltes felicitats nois!

Cadet B- 3    CFS Sagarra- 0
Crònica: Excel.lent matx del pupils de Xavito en el derbi colomenc. En tots dos partits, el conjunt del CFS Sagarra ha estat incapaç de guanyar al Cadet B del Ràpid Santa Coloma. Al descans, el resultat era de 2-0.

Cadet A-9   AE Iris Sol Casagemes- 2
Crònica: L'esquadra de Matons va guanyar sense problemes als badalonins que lluitaven per eludir el descens. Els tres punts, a més, va ser molt importants perquè el CFS Sagarra va punxar amb el CUFS Lloret i es situen a només dos punts del Ràpid Santa Coloma i amb un partit menys. Recordem que l'equip de Matons visitaran la propera setmana la pista del CFS Sagarra.

Frederic Mistral- 7   Juvenil B- 2
Crònica: Partit igualat en la primera part on els jugadors de Juanjo van saber aguantar molt bé la pressió. L'equip, que es troba a 4 punts de sortir del descens, visita la propera setmana la pista del CFS Sagarra.

Canet FS- 7  Juvenil A- 2
Crònica: L'equip dirigit per Santi va caure derrotat davant del cinquè classificat. A més, es van trobar amb un arbitratge que va afavorir en tot moment els interessos del conjunt del Maresme i on a la mitja part el marcador era de 2-1. La propera jornada visitaran la pista del San Andreu AE (10).

Juvenil Femení- 3    AE Iris Sol Casagemes- 3
Crònica: Últim partit del campionat del conjunt dirigit per Sandra i Alba. L'empat, que va arribar quan restaven menys de 3 minuts pel final, les situa com a setenes classificades empatades a punts amb la Unión las Palmas. Amb aquest resultat l'equip ha sumat 10 punts dels últims 15 possibles.

Sènior B- 5   Xarxa AE- 3
Crònica: Victòria molt important de l'esquadra de David que va comptar amb la presència de fins a 4 juvenils (Kevin, Alex i els bessons). Amb aquest marcador l'equip encara pot somiar amb l'esperança de la salvació perquè es troba amb els mateixos punts que el Can Cuyas AD (8).

Sènior Femení- 2   AE Sant Andreu- 4
Crònica: Mal partit de l'equip de Miguel Àngel que no va acabar mai de trobar-se còmode en el partit encara que al minut 10 el marcador era de 2-1. La propera jornada visiten la pista de la Unión las Palmas.

Cover Premià de Mar-4   Sènior A- 3
Crònica: Marcador totalment injust a tenor del partit jugat i on a falta d'un minut pel final el resultat era de 2-3 a favor del conjunt de Xavi Ruiz. La propera jornada reben a casa a la Unión las Palmas, un matx  on hi haurà una cosa més que tres punts en joc.