30 d’abr. 2013

Resultats de la jornada

Els resultats dels equips del FS Ràpid Santa Coloma d'aquest cap de setmana (28/04/13) han estat els següents:

Benjamí- 10    Mare de Déu de l'Esperança- 1
Crònica: Últim partit de lliga dels més petits del club que finalitzen com a subcampions de la lliga. Moltes felicitats!

AECS l'Hospitalet- 8  Aleví- 5
Crònica: Matx molt igualat, especialment a la primera meitat on es va arribar amb el marcador de 3-2.

Infantil  -suspès-

Cadet B -suspès-

Premià de Dalt- 0  Cadet A- 10
Crònica: Partit fàcil dels jugadors de Matons on va destacar Gerard amb un total de 7 gols.

Premià de Dalt- 1  Juvenil B- 2
Crònica: Victòria molt important del conjunt de Juanjo en la seva lluita per mantenir la categoria que el situa a només 3 punts de la salvació. En tan sols 6 minuts l'equip va remuntar un 1-0 en contra.

Estel Vallseca- 5    Juvenil A- 2
Crònica: Els homes de Santi no van poder aguantar el ritme de la segona part davant del colider de la lliga i van acabar perdent tot i arribar al descans amb el marcador de 1-1. La propera setmana reben a la Bastida a l'últim classificat, l'Altafulla FS.