23 d’abr. 2013

Resultats de la jornada

Aquests són els resultats dels equips del FS Ràpid Santa Coloma en competició de lliga d'aquest cap de setmana (20/04/2012):

Montigalà AVV- 2  Benjamí- 2
Crònica: El jugadors de Joan van tenir diverses ocasions de rematar el partit a la segona part on va donar fins a tres posters i van veure com el conjunt badaloní empatava a falta de dos minuts pel final. El Montigalà, en aquesta segona volta, suma per victòria tots els partits jugats a casa.

Aleví- 2   l'Hospitalet Bellsport- 8
Crònica: Després de guanyar a l'últim partit al Bosco Rocafort, l'esquadra de Toni es va veure superada pel segon classificat del campionat, l'Hospitalet.

Infantil- 1   Les Corts Ubae- 1
Crònica: Un gol a falta de deu minuts pel final va significar sumar un punt que pot servir al infantils del Ràpid SC per mantenir la categoria. La propera jornada s'enfrontaran al Collbató en un matx que pot ser clau de cara a les seves aspiracions.

Cadet B- 1   Casp, AE- 4
Crònica: Els pupils de Xavito no van poder fer res davant del Casp AE, el colider del campionat. Al minut 30 el resultat era de 0-3.

Cadet A  vs  Cardedeu FS
Crònica: Partit fàcil de Matons davant del "farolillo rojo" en el seu camí per la lluita a l'ascens de categoria.

Cadet Femení  vs  Celesti Bellera

Juvenil B- 2    Futsal Mataró- 3
Crònica: Oportunitat d'or perduda pels jugadors de Juanjo en un partit marcat per un mal inici que van veure com al minut 8 perdien per 0-2 i que els va fer anar de remolc tota l'estona.

Sènior Femení- 1  Estel Vallseca- 6
Crònica: El conjunt barceloní i l'actuació arbitral va fer que les noies de Miguel Àngel perdessin per un resultat tan abultat. A l'inici de la segona el marcador era de 1-2.

Sènior B- 0   Claret Futbol Sala CE- 6
Crònica: L'esquadra de David no va poder fer res davant del líder de la competició. La propera jornada descansaran perquè els toca enfrontar-se al retirat Xocala-St. Andreu. D'acabar avui la competició haurien aconseguit salvar la categoria.

Sènior A- 1   Bellsport AEFS- 4
Crònica: El conjunt de Xavi es va veure superat per un conjunt que aspira a estar el proper any a la divisió de Plata. Resten només dos partits per finalitzar la competició i l'equip es troba a 5 punts (2+3 pel Centelles= 5) de sortir de la zona de descens, per la qual cosa estan obligat a guanyar les dues properes jornades. Ànims!