30 d’abr. 2013

Victòria del Primer Equip

Primer matx ball salvat del conjunt de Xavi, Miguel i Gestos en les seves aspiracions de mantenir la categoria de Segona Divisió B davant del Vilassar de Mar FS.

El Sènior A del Ràpid Santa Coloma es presentava a la comarca del Maresme amb l'obligació d'emportar-se els tres punts si volia mantenir, un any més, la categoria de Nacional A.

L'equip de Xavi es va situar, tot el matx, a la mitja pista tot per tal de sortir ràpidament a les contres davant d'un conjunt molt ben situat a la pista. D'aquesta manera s'arribava al descans amb tables al marcador després que arribés el gol local quan només restava un minut pel final.

A la segona part tot va continuar igual i en una de les contres va arribar un gol de Manu després de fer un xut per sota de les cames del porter local. Amb el 1-2 l'entrenador Escavias va decidir jugar de cinc i Randy i Macarro (2) van fer el definitiu 2-5.

Amb aquest resultat, encara tot està per decidir. Ara mateix hi ha fins a quatre equips implicats (Ràpid, Esparreguera, Sicoris i Bar Mi Casa) en la lluita per eludir el descens.