14 de gen. 2013

Resultats de la jornada

Juvenvil

Els resultats dels partits del Ràpid Santa Coloma en la competició de lliga d'aquest cap de setmana (12/01/13) han estat els següents:

Barnabitas- 2  Benjamí- 4
Crònica: Els més petits del club van aconseguir una gran victòria davant del conjunt adrianenc. A falta de 5 minuts pel final el resultat era de 0-4.

EFS Blanc Blava Despí- 4   Aleví- 5
Crònica: Gran victòria del conjunt de Toni gràcies en part als quatre gols de Kevin. Amb aquest marcador puja fins a la vuitena posició.

CFS La Unión- 12   Infantil- 1
Crònica: L'equip de Paco no va poder res davant la Unión Las Palmas. A la mitja part el resultat era de 6-1.

CN Caldes FS- 4   Cadet A- 8
Crònica: Els pupils de Matons segueixen en pas ferm en el seu camí cap a l'ascens de categoria. La propera jornada jugaran davant del Premià de Mar, segon classificat del Campionat.

Montigala Assoc. Veïns- 2   Cadet B- 4
Crònica: Bon partit dels jugadors de Xavito que van portat la iniciativa en el joc i van anar sempre per davant en el marcador.

Col.legi Santo Àngel- 1   Juvenil A- 4
Crònica: Tot i l'absència destacada de Kevin, l'esquadra de Santi i Juan va aconseguir els tres punts que el van pujar fins a la dotzena posició.

Cover Premià de Mar Sala CF- 3   Juvenil B- 0
Crònica: Matx molt igualat que es va definir a l'últim tram del partit on van arribar els dos gols locals. Aquest resultat els deixa com a farolillo rojo de la classificació.

FS Sant Andreu de la Barca- 8   Sènior A- 4
Crònica: L'equip de Xavi acumula dues derrotes de forma consecutiva que el fa situar a la zona perillosa de la lliga. La propera jornada s'enfronten al Sala 5 Martorell, tercer classificat de la Segona Divisió B.

Can Cuyas AD- 5  Sènior B- 6
Crònica: Un gol  de Juan a falta de 10 minuts pel final va donar la primera victòria a la lliga del Sènior B.

AE Iris Sol Casagemes- 3   Cadet Juvenil Femení
Crònica: El conjunt femení del Ràpid es va avançar al marcador al minut 8 mitjançant Noelia però poc després van arribar l'empat. Ja a la segona meitat, i quan només restaven tres minuts pel final va arribar el definitiu 3-2.