28 de gen. 2013

Resultats de la jornada

Aquests són els resultats de la jornada del cap de setmana:

Mº Déu Esperança- 0   Benjamí- 10
Crònica: Nova victòria dels més petits que els fa pujar fins a la tercera posició i els situa a només 3 punts del líder de la categoria. A destacar els quatre gols de Joel en un gran partit on a la mitja part el resultat era de 6-0.

Aleví -Suspès-

Juvenil Femení- 0    AEE Institut Montserrat- 4
Crònica: El Juvenil Femení dirigit per Musta va perdre per 0-4 davant el segon classificat tot i que a la mitja part el resultat era de 0-1.

Cadet Femení B- 1  Visitant- 2
Crònica: Gran partit de les cadets femenines on poc a poc van agafant el ritme de la competició i jugant cada vegada millor al futsal.

Cadet B- 5    Masnou  Interdinàmic- 4
Crònica: Els pupils de Xavito van aconseguir la victòria gairebé a l'últim minut davant del colider de la lliga i que el fa situar davant del Lluis Millet de Santa Coloma.

Sport Sala Sta. Perpetua- 1   Cadet A- 2
Crònica: Encara que la superioritat del conjunt de Matons es va manifestar al llarg de tot el matx, només van poder guanyar d'un gol de diferència després d'anar 0-2 al descans.

Futsal Polaris SM- 8  Juvenil B- 2
Crònica: Tot i aconseguir els tres punts a l'última jornada, aquesta vegada els jugadors de Juanjo no van poder fer res davant del líder de la competició.

Natació Sabadell- 4  Juvenil A- 1
Crònica: Els pupils de Santi i Juan van perdre davant del conjunt sabadellenc en un partit on es va denotar massa l'absència per lesió de Kevin.

Alheña CE- 1   Sènior Femení- 0
Crònica: Les jugadores de Miguel Àngel van veure com se li escapaven els tres punts quan només restaven dos minuts pel final tot i ser desplegar un bon joc. Al llarg de la temporada han perdut diversos partits als últims 5 minuts, per la qual cosa si ho aconsegueixen arreglar poden estar a la part alta de la classificació.

Sènior B- 5   Penya Barcelonista Johan- 5
Crònica: Excel.lent matx el vist en el derbi colomenc on el repartiment de punts va ser just. Amb aquest resultats els jugadors de David aconsegueixen un nou punt i poc a poc comencen a agafar el ritme de la competició.

Montcada FS- 5  Sènior A- 1
Crònica: El conjunt de Xavi es van situar tot el matx a mitja pista davant d'un equip que es col.loca segon a la competició i que té a les seves files jugadors que van militar a la divisió de Plata. Als últims minuts, l'equip es va situar a jugar de cinc però sense gaire fortuna.